http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.header zadengk-is-112.jpglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.bollen 3gk-is-112.jpglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.bollen 2gk-is-112.jpglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.bollen1gk-is-112.jpglink

Bloembollen, Zaden & Groente en kruidenplantjes


Bloembollen

Wij kennen de voorjaarsbollen, zoals tulpen, narcissen en crocussen. Deze moeten in het najaar geplant worden. In het voorjaar kunt u de najaarsbollen planten. Bekende voorbeelden zijn gladiolen, dalhia's en de keizerskroon.
Van zowel de voorjaars- als de najaarsbloembollen bied Tuincentrum de Koning een grote sortering aan.

Bloem- en groentezaden
Bloemzaden en groentezaden zijn het gehele jaar door verkrijgbaar.
Van Afrikaan tot Zonnebloem en van Aardbeien tot wortelen en alles wat daar tussen in ligt is als zaad te koop bij Tuincentrum de Koning. 

 

Groente en kruidenplantjes

Hebt u niet de ruimte of het geduld om zelf groenten en tuinkruiden te zaaien dan kunt u bij ons voor gekweekte groente- en kruidenplantjes kopen die direct in de volle grond gezet kunnen worden.Groenteplanten te koop bij tuincentrum de Koning U vindt bij tuincentrum de Koning een zeer ruim aanbod aan groenteplanten, de groenteplanten welke o.a. te koop zijn binnen ons tuincentrum zijn Bloemkool, Rode Kool, Spitskool, Prei Zomer, Sla enz. Kruidenplantjes zijn ook een hot item, welke uiteraard ook volop te koop zijn binnen ons tuincentrum, waaronder Basilicum, Bieslook, Peterselie, Salie enz.

Tip!
1. U zult in september al de eerste bolgewassen zien bloeien. Vooral Crocus en herfsstijlloos zullen mooie bloemen laten zien. Voorjaarsbloeiende gewassen zoals sneeuwklokjes, winteraconieten en dergelijke kun u nu planten. Let ook op de juiste plantdiepte, dit verschilt per soort.

2. Meerdere bloemen of vaste planten zijn winterhard. U hoeft ze maar een keer te zaaien! Jaar na jaar komen de planten schijnbaar vanuit het niets, weer op en laten u steeds weer genieten van hun rijke bloemen en plantvormen. Na een aantal jaren wordt de bloei en groei