http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.ecostylegk-is-102.jpglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/gk-is-102link

Gewasbescherming

Voorkomen is beter dan genezen!

ECOstyle

Door te streven naar een gezonde bodem en sterke planten kunnen ziekten en plagen worden vermeden. In een grond met de juiste structuur en met voldoende voeding zal een plant zich optimaal kunnen ontwikkelen, waardoor ziekten en plagen minder kans krijgen.
Toch kan er ondanks goede verzorging een ziekte of plaag ontstaan.

Bij Tuincentrum de Koning vindt u verschillende middelen, o.a. van ECOstyle voor het bestrijden van ziektes en plagen. Wij beschrijven voor u enkele pakketten uit ons assortiment:


Slakken natuurlijk bestrijden

ECOstyle Escar-Go® is een 100% natuurlijke product. Het is een korrel die u in de tuin kunt strooien om slakken op natuurlijke manier te bestrijden. Wanneer de slakken van Escar-Go® eten, leidt dit onmiddellijk tot een vraatstop . De slak trekt zich vervolgens terug en keert niet meer terug.

 

 MierenPoeder
100% natuurlijke en effectieve bestrijding van mieren. ECOstyle MierenPoeder voldoende dik uitstrooien op de looppaden van de mier. Ook de nestopening voorzien van MierenPoeder, zodat een effectieve bestrijding van het totale nest kan plaatsvinden. Afhankelijk van de grootte van het nest regelmatig blijven strooien.

 


Zevenblad bestrijden

Zevenblad is een ergernis van vele tuinliefhebbers het kan een tuin snel overwoekeren. Zevenblad bestrijden is zeer eenvoudig met Ultima tegen zevenblad. Voor optimaal resultaat zijn slechts 2 behandelingen nodig om zevenblad voorgoed aan te pakken. In 3 uur zichtbaar resultaat. Dubbele werking: 1) bovengronds wordt het onkruid direct bestreden en 2) hergroei wordt effectief aangepakt. Ultima mag overal in en om het huis en in de tuin worden toegepast. Ultima is een ecologisch verantwoorde onkruidbestrijder

 

Ziekten en plagen ABC
De folder ziekten en plagen ABC kunt in onze winkel vinden. Natuurlijk kunnen wij u ook prima adviseren bij de keuze van bestrijding. De folder ook digitaal te bekijken via de link Ziekten en Plagen ABC

Naast ECOstyle hebben wij ook producten van Bayer Garden in het assortiment, wat ook op het gebied van onkruid, schimmels of ongedierte uw probleem kan oplossen.

Bayer Garden

Bayer Garden Doctor
In vier of vijf stappen verschijnt de oplossing op het scherm!

Om ervoor te zorgen dat de consumenten het juiste tuinproduct vinden, brengt Bayer Garden een Garden Doctor op de markt. Dit toestel, dat zich in het schap op het winkelpunt bevindt, is eenvoudig te gebruiken. Op het touchscreen van 10 inch selecteert de consument het toepassingsgebied waarvoor hij een oplossing zoekt. Hij krijgt een overzicht van problemen en in vier of vijf stappen verschijnt de oplossing op het scherm.
De Garden Doctor omvat de huis- en tuinproblemen met een duidelijke omschrijving en ongeveer 200 schadebeelden, om de herkenning zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Introductie Natria
Natria is een nieuwe reeks plantbeschermings-, onkruid- en ongediertebestrijdings producten van Bayer Garden die een natuurlijk alternatief biedt om uw planten in huis en tuin te verzorgen en beschermen.

Natuurlijk effectief: Gemaakt met 100% natuurlijke actieve stoffen, bieden Natria producten een natuurlijk effectieve manier aan tuinierliefhebbers om planten, bloemen, groenten en fruit te verzorgen. De effectieve, snelwerkende nieuwe productreeks heeft tijdens haar ontwikkeling gebruik gemaakt van de omvangrijke kennis en expertise waarmee Bayer Garden beroemd is geworden. Decennia lang vertrouwen tuinierliefhebbers erop dat Bayer Garden betrouwbare effectieve toepassingen levert voor de tuin.

Fits your life: De Natria producten zijn snel en simpel te gebruiken en passen perfect bij uw levenstijl. Natria producten zijn ook ideaal voor de biologische tuinierliefhebber. De formuleringen zijn passend bij de meeste biologische gewassen dankzij de natuurlijke formuleringen die het toelaten om op milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze te tuinieren

Gemakkkelijk in het gebruik: De effectieve toepassingen zijn ideaal om regelmatig te gebruiken en zijn geschikt voor elk type gebruiker. Van een beginnend tot ervaren tuinierliefhebber.


Twist plus spray
Twist plus spray is bestemd als schimmelbestrijdingsmiddel op siergewassen in de tuin en op kamerplanten en bestrijdt onder andere buxusschimmel en andere schimmels.

  • Schimmels worden direct aangepakt tot in de plant
  • Met bescherming op het blad

Voor meer informatie, werkzame stoffen en gebruikersadvies kijkt op Twist Plus Informatie.

Voor een Consumentengids 2012, Seizoens Adviezen, Vraag & Antwoord en Praktische tips gaat u hier naar de informatieve website van Bayer Garden.