http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.Limburgs-grind2gk-is-106.pnglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.grid-en-splitgk-is-106.pnglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.stepstonesgk-is-106.pnglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.stapelstenen header2gk-is-106.jpglink

Siergrind & Stapelsteen


Siergrind
Oprit, parkeerplaats, tuinpad of siertuin siergrind is geschikt voor verschillende toepassingen en past zeer goed in moderne tuinen in combinatie met (bijv. natuursteen) tegels, maar staat ook in authentiek ingerichte tuinen en opritten.

De natuurstenen zijn in verschillende kleuren, vormen en  maten verkrijgbaar.
Aanbevolen hoeveelheid per vierkante meter: 75kg


Stapelstenen
Met stapelstenen kunt u gemakkelijk kleine hoogteverschillen in de tuin aanbrengen.
Door hoogteverschillen krijgt de tuin meer oppervlakte en bovenal een spannendere uitstraling, omdat dan niet alles meer in één keer te overzien is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muurtjes, plantenbakken, zitelementen of trappen.


Stapstenen
Na een regenbui de tuin in? Stapstenen in de borders zijn de uitkomst tegen natte schoenen. Of leg er een aantal bij elkaar voor een speels pad over het gazon. Door stapstenen in het gazon te gebruiken wordt een ruimtelijk effect bereikt omdat het gazon niet wordt onderbroken.

Tip!

Natuursteen is uniek in zijn kleur nuancering en structuur. Geen twee stenen zijn hetzelfde. Daarom dienen bestratingsmaterialen en andere natuursteenproducten voor verwerking uit verschillende verpakkingen gemengd te worden. Op deze manier wordt de meest harmonieuze verdeling van kleuren en schakeringen van het gebruikte materiaal verkregen.
Met anti-worteldoek voorkomt u onkruidgroei door het siergrind heen. Zo maakt u de tuin zeer onderhoudsarm!

Zakken siergrind zijn in vele soorten en maten op voorraad. Voor grote hoeveelheden kunnen wij voor u een passende prijsopgave verzorgen.