http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.3gk-is-89gk-is-107.jpglink

Tuinhout

U vindt binnen ons tuincentrum een ruime keuze in tuinhout, van schutting of klimrek tot aan plantenbakken.

Rondhout
Ronde palen en gegalvaniseerde verbindingsstukken denk bijvoorbeeld aan de afscheiding van uw paardenweiland of een Lei-linde frame voor het recht te laten leiden van uw bomen. Palissaden strak rond gefreesd gepunt en gekruind. Halfronde palen en Rolborders in hardhout en zachthout zijn uitermate geschikt voor een flexibele tuin/border afscheiding.


Natuurlijke afscheiding
•Riet •Dopheide •Wilgenteen
Wilt u op een snelle en effectieve manier privacy in uw tuin aanbrengen, maar de natuur niet uit het ook verliezen, dan is een afscheiding van natuurlijke materialen het antwoord. Eenvoudig te plaatsen of te bevestigen tegen bestaande muur, hekwerk, of verouderde schutting.

 


Natuurlijke afscheidingen tuinhekken

Om uw eigen erf af te scheiden kunt u gebruik maken van geïmpregneerde of hardhouten tuinhekken en bijpassende poorten. Daarnaast zijn er kastanje hekwerken en poorten voor een landelijke uitstraling, maar dit kan tegenwoordig ook prima als achtergrond bij een rozenperk.


Vlonders
•Tuintegels •Ronde vlonders •Vlonderplanken
Voor het verlengen van uw huiskamer wordt vaak gebruik gemaakt van vlonders en terrassen.  U kunt hiervoor kant-en-klare tegels en ronde vlonders gebruiken. U kunt ook uw terras zelf samenstellen door gebruik te maken van geïmpregneerde of hardhouten trapezium planken op regelwerk. Hiermee zijn hoogteverschillen eenvoudig te maken waardoor een speels effect ontstaat.


Tuinschermen en deuren

Tuincentrum de Koning kan u een ruime sortering tuinschermen en deuren leveren die u in diverse combinaties toe kunt passen. Denkt u ook eens aan de afwisseling van bijvoorbeeld een trellis of gaascherm?
Voor elk tuinscherm een bijpassende deur!
Voor een goede stabiliteit zijn alle tuindeuren voorzien van een dubbele schoor.
Raadpleeg onze catalogus, die u mee kunt nemen, om zo thuis op uw gemak uw keuze te bepalen.


Tuinhuisjes, blokhutten, tuinmeubelen
Tuincentrum de Koning is leverancier van Tuindeco. Het fors uitgebreide assortiment bestaat o.a. uit tuinhuisjes, blokhutten, priëlen, tuinschermen, tuinmeubels, speeltoestellen en zelfs wellness producten als sauna, hottub en houten zwembaden.
Door dit grote assortiment is het niet mogelijk om alle productgroepen als Tuinhuisjes, blokhutten, tuinmeubelen van Tuindeco direct bij ons tuincentrum te bezichtigen.  Hiervoor gaat u naar de website van Tuindeco www.tuindeco.nl mocht u een keuze hebben gemaakt of nog advies willen kom dan langs bij Tuincentrum de Koning voor advies en bestelling. Bekijkt u het assortiment liever via de nieuwste catalogus kom dan langs bij Tuincentrum de Koning.