http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.coniferen-headergk-is-99.pnglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.bomengk-is-99.pnglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.hortensia-headergk-is-99.pnglink
http://tuincentrum-dekoning.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.buxushaaggk-is-99.pnglink

Coniferen Bomen Heesters

U vindt de mooiste coniferen, bomen en heesters in Friesland bij Tuincentrum de Koning. Binnen ons tuincentrum zijn deze volop verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Tuincentrum de Koning kan uw coniferen, bomen en heersters ook voordelig bezorgen in heel Friesland! 

Een kleine greep uit ons assortiment:

Coniferen 
Thuja Frieslandia, Thuja Brabant, Chamaecyparis Ivonne, Chamaecyparis Stewartii, Juniperus, Taxus etc.

Bomen
Leilindes (Tilia vulgaris), Dakplataan (Platanus hispanica), Bolesdoorn (Acer platanoides Globosum), Boltrompetboom (Catalpa bignonioides 'Nana'), Treurwilg (Salix sepulcralis 'Chrysocoma'), groene & rode Beukenhaag (Fagus sylvatica Atropunicea) en Haagbeuk (Carpinus betulus) etc.

Heesters
Boerenjasmijn, Forsythia, Hortensia, Laurier, Magnolia, Ribes, Rhododendron, Skimmia, Spiraea, Vlinderstruik etc.

Haagplanten

Bijna iedere tuinaanleg begint met het zoeken van een geschikte haag. Haagplanten zijn er in vele hoogtes en soorten te verkrijgen, zowel wintergroen als bladverliezend.

Enkele voorbeelden van wintergroene hagen:
Taxus, Buxus, Berberis, Hulst, Laurierkers, Coniferen, Liguster, Hedera enz.

Enkele voorbeelden van bladverliezende hagen:
Beuken, Haagbeuk, Veldesdoorn en bloeiende hagen als Hortensia, Fuchsia, Spiraea, Rozen, Gele kornoelje enz.

Bij Tuincentrum de Koning vindt u een groot assortiment wintergroene haagplanten en bladverliezende haagplanten. Laat u door ons informeren over soortkeuze, de gewenste groeiomstandigheden en groeiwijze.

Trendy

 De Hortensia is momenteel zeer populair wij stellen u 2 nieuwe soorten voor:


The STRONG Annabelle®  (Hydrangea Incrediball)
Deze prachtige, nieuwe Hydrangea is de eerste arborescens varieteit met mooie stevige takken. Hierdoor blijft Incrediball een sieraard voor iedere tuin, zelf na regen en wind. Incrediball geeft vanaf de zomer schitterende grote witte bloemen. Na enkele jaren in de tuin worden de bloemen groter en de stelen dikker.

Hoogte 100 cm, breedte 100 cm.  In maart terugsnoeien voor een goed vertakte struik. Deze plant groeit prima op een zonnige plek maar kan ook in de schaduw staan. Incrediball is winterhard en vereist geen specifieke grondsoort.

 


THE Pink ANNABELLE® (Hydrangea Invincibelle)
Deze Prachtige, nieuwe Hydrangea is de eerste arborescens varieteit met roze bloemen. The Pink Annabelle is een sieraad voor iedere tuin, maar kan ook prima in een pot op terras of balkon. Invincibelle vormt een vertakte struik met schitterende roze bloemen vanaf de zomer. Wanneer u invincibelle na de bloei terugknipt, dan heeft de plant na zes weken weer nieuwe bloemen!

Hoogte 100 cm, breedte 100 cm. In maart terugsnoeien voor een goed vertakte struik. The Pink Annabelle groeit prima op een zonnige plek maar kan ook in de schaduw staan. De plant is winterhard en vereist geen specifieke grondsoort.