Nieuws

Gezien in de folder, meer weten?

Gezien in de folder meer weten  Kleurrijke zomerbloeiers 9x bloemenpracht
 
 
Kleurrijke zomerbloeiers
9x bloeiende pracht

Wij vieren de lente met een prachtige selectie van zomerbloeiers.

Meer weten? Lees hier meer Gezien in de folder

 

 

 

 


 

Het is voorjaar bij tuincentrum de Koning

De kas staat vol met mooie Lentebloeiers, nieuwe trendy buitenpotterie, en maak kennis met ons vernieuwde buiten terrein!

Ons vernieuwde buitenterrein

Het is voorjaar bij tuincentrum de koning

Het is voorjaar bij tuincentrum de koning

 

 

 

 

 

 


Woonplant van de maand april

Hortensia

Woonplant van de maand april HortensiiaGrote bloemschermen, sprookjesachtige kleuren, schoonheid in overvloed – als er hortensia's zijn is het voorjaar écht begonnen.

Bloemenbom

Hortensia is een voluptueuze beauty met veel grote bloemen die heel verrassend tijdens de bloei van kleur kunnen veranderen. De plant maakt altijd een rijke indruk, met grote bolle bloemschermen vol kleine stervormige bloemen. In huis zorgt hij voor een romantische sfeer en vangt op een fantastische manier het licht. De bloemetjes zijn net facetten, er is er altijd wel eentje die opvalt, hoe je er ook naar kijkt. Bij hortensia denk je meteen aan de lange, lichte dagen van het voorjaar en de sfeer van de zomer. Lees hier alles over de woonplant van de maand aprilTuinplant van de maand april

Petunia

De Petunia: easy care, veel keuze

tuinplant van de maand april  Petunia

 

 

Met grote kelken toetert de Petunia aan alle kanten dat het voorjaar nu echt is begonnen. Deze kleurrijke eenjarige zomerbloeier is veelzijdig in te zetten, in hangmanden, kuipen, muurzakken en bakken. En in de volle grond schittert de Petunia graag tussen bodembedekkers in borders. Het is een volhouder: goed verzorgt bloeit de Petunia tot de vorst invalt en zorgt al die tijd voor een bloemenzee in de tuin. Lees hier alles over de tuinplant vqn de maand april


 


 

Nieuwe potten serie, plein en kamerplanten

Geregeld gaan wij naar beurzen om de nieuwste trends te bezoeken. En vandaag kregen wij hiervan weer 2 nieuwe potten series binnen. De 1e foto is onze prachtige serie Ramon, met een hele mooie beton look. Hiernaast is de serie Lester binnengekomen, met een mooie groene kleur. De pleinen hebben hierdoor ook een ander uiterlijk gekregen, waardoor we weer up to date zijn. Kom snel kijken, er zit vast iets prachtig moois voor u bij!tuincentrum de Koning, echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

Nieuwe potten serie Ramon bij tuincentrum de Koning

Nieuwe potten serie Lester bij tuincentrum de Koning

Nieuwe pleinen geetaleerd bij tuincentrum de Koning

 nieuwe verse kamerplanten binnen gekregen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Facebook pagina Tuincentrum de Koning

Uiteraard vindt u op Facebook ook een Facebookpagina van Tuincentrum de Koning. Met acties, aanbiedingen,  reclame folder, foto's van onze nieuwste woonplanten, tuinplanten, potterie, ja gewoon te veel om op te noemen!

Dus houd ook onze Facebookpagina in de gaten! Klik op vind ik leuk, en u krijgt alle acties, aanbiedingen, in uw nieuwsoverzicht!

Facebookpagina tuincentrum de Koning


En of we trots zijn

Van tuincentrumoverzicht hebben wij een certificaat ontvangen, dit omdat wij vele 5 sterren referenties hebben mogen ontvangen van onze klanten.

"Uw klanten hebben al vele tevreden recensies geschreven op Tuincentrum Overzicht. Een compliment voor u en alle medewerkers"

Enorm bedankt beste mensen! Wij hebben een certificaat met 5 sterren gekregen!

Kwaliteitscertificaat ontvangen van tuincentrumoverzicht!

Wilt u ook nog een #recensie plaatsen op tuincentrumoverzicht voor tuincentrum de Koning, dan maakt u kans op een tuinbon van 25,- van tuincentrumoverzicht. Klik op de volgende link https://www.tuincentrumoverzicht.nl/tuincentrum-de-koning-rohel , schrijf een recensie voor ons tuincentrum, en maak ook kans op een tuinbon ter waarde van 25,-

 


 

Schrijf in en WINGeef u op voor onze Email NIEUWSBRIEF en ontvang als eerste

  • onze folder
  • kortingskaarten
  • tips, nieuws & info

Telkens bij 50 nieuwe inschrijvingen verloten wij één Tuin- of woonplant van de maand!

Rechts onder in deze pagina kunt u zich aanmelden!
Na aanmelding ontvangt u een email van ons om het aanmeldproces te voltooien.

 

 
 

Advies nodig?

Wij helpen u graag!

Wij laten u combinaties zien, wat u zoal met alle artikelen kunt doen, mocht u er niet uitkomen dan staan onze deskundige medewerkers voor u klaar, ze adviseren u graag, zodat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Graag tot ziens bij Tuincentrum de Koning ...waar de klant ook koning is!

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je hier in...

* verplicht veld